Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 31 octombrie. Trei meciuri şi-o cotă simplă de 4,98

Biletul pe goluri de azi, 31 octombrie, este compus din trei ponturi pariuri, unul la duelul din Serie A, AC Milan – Spal, şi celelalte două din La Liga, Eibar – Villarreal şi Mallorca – Osasuna, pentru o cotă totală de 4,98. Din păcate, tichetul de ieri a fost pierdut la un singur gol la Dortmund – Gladbach.

Biletul pe goluri de azi, 31 octombrie

AC Milan speră să iasă din pasa proastă prin care trece printr-o victorie cu Spal. Milanezii ocupă locul 13, cu 10 puncte strânse în cele nouă etape disputate până acum. Rezultatele au fost extrem de dezmăgitoare, presiunea este uriaşă în tabăra rossonerilor şi doar cele trei puncte ar mai detensiona atmosfera. De cealaltă parte, Spal este una dintre principalele candidate la retrogradare, cel puţin asta arată jocul pe care îl practică. Se află pe penultima poziţie, la două de ultima şi la egalitate cu echipa clasată pe 18. În deplasare nu a reuşit să obţină nici măcar un puncte în această stagiune.

Cota supremă la Eibar – Villarreal

Un alt meci de pe biletul pe goluri 31 octombrie este Eibar – Villarreal, un duel ce se anunţă extrem de spectaculos. Gazdele se află foarte aproape de zona roşie, la egalitate cu prima echipă de sub linie, însă la doar trei puncte de locul 14, unul care e mult mai sigur. În schimb, Villarreal se poziţionează în partea de sus a clasamentului, la doar două puncte de locurile de cupe europene. Are trei victorii în ultimele cinci runde şi al doilea atac din campionat.

Biletul pe goluri de azi, 31 octombrie

Biletul pe goluri de azi, 31 octombrie

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii