Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 4 decembrie 2019. Mizăm pe o cotă de 4,23

Biletul pe goluri de azi, 4 decembrie 2019, are în componenţă trei ponturi pariuri, toate din Premier League. Tichetul care ne poate aduce profit are o cota totală de 4,23.

Biletul pe goluri de azi, 4 decembrie 2019

Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri de azi, 4 decembrie 2019, este Merseyside Derby. De la ora 21:30, pe Anfield Road, Liverpool o întâlneşte pe Everton, în cel mai tare duel al etapei cu numărul 15 din Premier League. Cormoranii sunt lideri autoritari, cu 40 de puncte după 14 partide disputate, la opt distanţă de City, care are un meci în plus, şi Leicester, şi la 14 de Chelsea, ocupanta locului patru. De cealaltă parte, oaspeţii se află în zona retrogradării, la doar două puncte de primul loc de sub linia roşie. Rezultatele obţinute de Marco Silva sunt din ce în ce mai dezamăgitoare. Conducerea clubului i-a dat ultimatum şi este foarte posibil să fie demis după acest duel, în cazul în care nu îl câştigă.

Cotă supremă la Chelsea – Aston Villa

Un alt meci de pe biletul pe goluri de azi, 4 decembrie 2019, este tot din Premier League. Chelsea o întâlneşte pe Aston Villa, un duel care se anunţă extrem de spectaculos. Gazdele sunt într-o oare care scădere de formă, nu au mai câştigat de trei meciuri şi vor face tot ce e posibil ca această mini-criză să ia sfârşit. Oaspeţii sunt în a doua jumătate a clasamentului, abia pe locul 15.

Biletul pe goluri de azi, 4 decembrie 2019

Biletul pe goluri de azi, 4 decembrie 2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii