Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 4 ianuarie 2020. Trei meciuri pentru un profit de 600 lei!

Atletico Madrid

Biletul pe goluri de azi, 4 ianuarie 2020. Trei meciuri pentru un profit de 600 lei! Campionatul Spaniei începe în noul an cu meciuri foarte tari. Ne așteptăm să vedem meciuri câștigate de favorite, dar în același timp și multe goluri marcate.

Biletul pe goluri de azi, 4 ianuarie 2020

Unul dintre meciurile de top ale zilei le pune față în față pe Getafe și Real Madrid. Gazdele sunt pe locul șase, oaspeții pe doi, și trec prin momente bune în campionat, cu rezultate ok. Getafe vrea să își păstreze poziția de cupe europene, Real vrea să prindă FC Barcelona, așa că ambele vor intra foarte motivate pe teren în această seară. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți, la cota 1.81.

Cote realiste pe tichetul de azi

Tot goluri de ambele părți ne așteptăm să vedem și la duelul dintre Espanyol și FC Barcelona, chiar dacă gazdele sunt pe ultimul loc și oaspeții ocupă o poziție fruntașă. Fiind prima rundă după Revelion, există șansa ca jucătorii să nu fie chiar în formă maximă, așa că poate apărea un gol și din partea gazdelor. Din acest motiv, am ales să pariem pe cota 1.76 pentru ambele înscriu.

Cea mai mare cotă de pe bilet vine de la duelul dintre Atletico și Levante, unde am mers tot pe goluri de ambele părți. Echipa lui Simeone se descurcă foarte bine pe teren propriu, primește gol greu, din acest motiv și această cotă foarte mare. Cu toate acestea, ne asumăm acest risc și mergem pe GG.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii