Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 4 noiembrie. Ne pregătim de Champions League

West Ham Stoke

Spal și Sampdoria sunt într-o luptă directă pentru evitarea retrogradării, cele două cluburi nu au un start ok de campionat și se află pe ultimele două locuri din clasament. Craiova și Dinamo ne oferă în dese rânduri spectacol, meciul fiind la Severin, este posibil să-și piardă din farmecul unui derby.


Biletul pe goluri de azi, 4 noiembrie.

  • Stoke a ajuns ultima din Championship, gazdele nu se regăsesc pe acest start de sezon și dacă nu o fac repede, atunci totul se poate duce de râpă. Stoke are un golaveraj de 13-25, iar în meciurile de acasă a adunat doar 4 puncte. Cu o victorie, West Brom poate trece pe primul loc în Championship. Deplasările nu sunt punctul forte al oaspeților, dar măcar adună puncte din acest gen de partide.
  • Uhrin este nemulțumit de faptul că meciul se dispută la Severin, pentru că echipa sa o să facă un drum de 6 ore cu autocarul. Dinamo este într-o perioadă excelentă, dar are mare nevoie de continuitate, pentru ca tot acest chin să nu fie în zadar. Craiova se bazează mult pe managerul Pițurcă, acesta a reușit să stabilească o ordine la echipa sa, iar acest lucru se vede și în joc.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Biletul pe goluri din 04.11.2019

  • Silkeborg nu poate să scape de ultimul loc, startul dezastruos din acest sezon, este o consecință a regresului din ultimii ani. Gazdele au un golaveraj de 20-37, după doar 14 etape disputate. Brondby este pe locul 4, vine după 3 victorii consecutive, dar dacă obține o victorie în această seară, se apropie la doar 10 puncte de liderul Midtjyllannd.
  • Astra are un lot foarte bun, jucători precum Alibec și Budescu sunt printre cei mai buni din campionat. Chiar dacă ei nu duc cea mai perfectă viață sportivă, au darul de a face diferența extrem de ușor pe parcursul unui meci. Ieșenii vin după marea izbândă cu CFR, dar acea victorie credem că a fost una întâmplătoare.

Biletul pe goluri din 04.11.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare