Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 4 octombrie. Patru ponturi cu care facem profit

Biletul pe goluri de azi, 4 octombrie, are cele mai interesante patru pronosticuri alei zilei de vineri. Am ales partide din cele mai tari campionate care îşi dispută o nouă etapă astăzi. Vă recomand un tichet care are o cotă totală de 25,53.


SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

Biletul pe goluri de azi, 4 octombrie

  • Hertha se află aproape de jumătatea clasamentului, poziţia a zecea cu şapte puncte în cele şase etape disputate. Are o formă destul de inconstantă, a reuşit să câştige trei meciuri, să piardă alte trei şi să facă facă o remiză. La fel joacă şi pe teren propriu, unde a învins şi a pierdut o dată. Şi-a mai întâlnit adversa din această seară doar de două ori, de fiecare dată marcându-se peste 2,5 goluri, 1-2 şi 1-4.
  • De cealaltă parte, Dusseldorf a tot scăzut de la meci la meci. După ce le-a câştigat pe primele două, în cupă şi în campionat, a urmat picajul. Înfrângeri pe linie în număr de patru şi un egal. În acest moment se află pe locul 14, cu patru puncte. Ceea ce e de menţionat e că în toate partidele disputate în actuala stagiune a fost GG.
Biletul pe goluri de azi, 4 octombrie

Biletul pe goluri de azi, 4 octombrie

Cota beton la Amiens – Marseille

  • Amiens se află în subsolul clasamentului, poziţia a şasea, cu acelaşi număr de puncte ca următoarele trei, două dintrele ele aflându-se sub linia roşie. În cele opt etape din Ligue 1 a învins de două ori şi a remizat în alte două partide. Pe teren propriu, în precedentele trei meciuri a fost de fiecare dată peste 2,5 goluri.
  • De cealaltă parte, Marseille stă mult mai bine, foarte aproape de podium. Cu 13 puncte ocupă locul cinci. A pierdut o singură de la debutul noului sezon, fix în prima etapă, 0-2 cu Reims.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii