Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 5 ianuarie 2020. Favoritele primesc gol!

Suporteri AS Roma

Biletul pe goluri de azi, 5 ianuarie 2020. Favoritele primesc gol! Ne așteptăm să vedem o zi plină de goluri, în special în Serie A și FA Cup. Cele două echipe din Roma au meciuri destul de complicate, iar în FA Cup Chelsea joacă pe teren propriu cu Nottingham.

Biletul pe goluri de azi, 5 ianuarie 2020

Deschidem biletul cu partida dintre AS Roma și Torino. Gazdele sunt pe locul patru în clasament, cu 35 de puncte, și au ca obiectiv un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului. De partea cealaltă, Torino este pe locul 10, cu 21 de puncte, iar cupele europene par destul de departe, cel mai important fiind să fie departe de zona retrogradării. Fiind prima rundă după Anul Nou, nu credem că toți jucătorii sunt foarte pregătiți, așa că ne așteptăm la orice și jucăm pe goluri de ambele părți.

Cote realiste pe tichetul de azi

Al doilea duel care ne-a atras atenția este cel dintre Brescia și Lazio Roma. Gazdele sunt pe locul 18 în clasament, prima echipă de sub linia retrogradării, în timp ce Lazio este pe un surprinzător loc trei, fiind una dintre cele mai în formă echipe ale momentului, cu cinci victorii la rând în tot atâtea partide. Cel mai probabil, vom vedea un meci dominat de Lazio, însă suntem de părere că și gazdele vor înscrie cel puțin un gol.

Tot goluri de ambele părți ne așteptăm să vedem și la Chelsea – Nottingham Forest, așa că pronosticul nostru este GG și la acest duel.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii