Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 5 octombrie. Cote mari pe biletul nostru

Dortmund

Norwich joacă un fotbal extrem de ofensiv acasă, însă are foarte multe probleme de lot pentru meciul de azi. Everton spera la mai mult în acest sezon, iar deplasarea de la Burnley se anunță una infernală. Schalke a dat de pământ cu Leipzig etapa trecută, Koln a primit 8 goluri în ultimele două etape.


Biletul pe goluri de azi, 5 octombrie. Meciuri echilibrate pe tichet

  • Verona a reușit să strângă 6 puncte în clasament, Doria are doar 3. Sampdoria a marcat doar 4 goluri până acum, iar dacă vrea să nu își facă griji în privința retrogradării, atunci are un obiectiv clar azi, acela fiind victoria. Verona a primit doar două goluri acasă, în cele trei partide disputate. Doria a marcat de 6 ori în ultimele trei deplasări directe, însă ultima astfel de partidă s-a terminat 0-0.
  • Villarreal a obținut 3 victorii în ultimele 4 etape, „submarinul galben” a marcat 18 goluri până acum, iar toate cele trei deplasări în care a evoluat sezonul acesta. S-au terminat de fiecare dată cu cel puțin 3 goluri marcate. Osasuna este o echipă de propriul teren, nu a pierdut cu nimeni acasă, dar nici nu a câștigat cu cineva. Două dintre partidele de acasă ale celor de la Osasuna s-au terminat 0-0.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Premier League și Bundesliga ne aduc profitul

  • Dortmund a pierdut un pic din turație, vine după două rezultate de 2-2, este pe un loc 8 în Bundesliga, dar măcar înscrie goluri multe. Dortmund are un golaveraj de 17-9. Freiburg este pe un nesperat loc 3, după un start de sezon extrem de bun, Freiburg se pregătește de o serie grea de partide în Bundesliga, prima este cu Dortmund. Freiburg a marcat în toate partidele de acasă, dar vine după două rezultate negative.
  • Everton a ajuns la 3 înfrângeri consecutive, iar acesta este un dezastru pentru „caramele”. Everton a investit foarte mulți bani în vară, iar dacă vor continua aceste eșecuri, Everton poate intra într-un impas financiar. Burnley este o echipă de propriul teren, a obținut două victorii până acum, ambele fiind la zero.
  • Schalke a ajuns la 4 victorii consecutive, iar în ultimele trei a primit și gol de fiecare dată. „Minerii” au meci lejer cu Koln, asta dacă îl tratează serios. „Țapii” sunt într-un declin total, au doar 3 puncte, un total de 5 înfrângeri, iar golaverajul arată extrem de rău: 4-15.

Bilet goluri din 05.10.2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii