Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 6 ianuarie 2020. Începem săptămâna pe plus

Cristiano Ronaldo se bucură după gol.

Biletul pe goluri de azi, 6 ianuarie 2020. Pe lângă cele trei meciuri din Serie A, am pus și meciul din Cupa Angliei dintre Arsenal și Leeds. „Tunarii” își caută o identitate sub comanda lui Arteta, dar și acesta este la început de drum și îi este greu în aceste momente grele să vină cu un plus mare la echipă. Juventus este obligată să câștige acest meci, Cagliari a terminat anul în genunchi.

Biletul pe goluri de azi, 6 ianuarie 2020

Fiorentina trebuie să-și adune forțele, ce s-a întâmplat în prima jumătate a campionatului, nu trebuie să se repete sub nicio formă. Oaspeții au acumulat doar 17 puncte din cele 17 etape disputate, iar numărul victoriilor obținute a fost 4. Bologna este pe un trend ascendent, are două victorii consecutive, iar în ultimele cinci etape a pierdut un singur meci.

Atalanta se gândește la meciurile din Champions League, dar până atunci are nevoie de puncte și în Serie A. Echipa din Bergamo a terminat 2019 într-un sprint fulgerător, acum debutează cu Parma într-un 2020 plin de speranțe. Atalanta a marcat 8 goluri în ultimele două partide de acasă. Parma a scos 7 puncte din ultimele trei runde ale anului trecut, acest lucru a contribuit enorm la locul pe care îl ocupă parmegianii în Serie A. Parma este neînvinsă de cinci meciuri în deplasare

Cote realiste pe tichetul de azi

Cagliari și-a cam terminat benzina pe final de 2019, dintr-o surpriză extrem de plăcută s-a transformat într-o echipă mediocră, poate chiar mai rău de atât. Momentan, pe echipa oaspete o ajută punctele acumulate pe startul de sezon, dar dacă o să continue această serie de rezultate negative, totul se poate dărâma foarte urât.

Leeds se pregătește de Premier League printr-un duel cu Arsenal. „Gașca nebună” ocupă primul loc din Championship și are mari șanse la sfârșitul verii să fie una dintre cele două echipe care vor promova direct. „Tunarii” sunt pe drumul cel bun, rămâne să vedem ce poate face Arteta. Acesta s-a școlit la clasa lui Pep Gurdiola și acest lucru se vede și în jocul lui Arsenal.

Bilet pe goluri din 06.01.2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii