Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 6 noiembrie, din Champions League. Pariem pe o cotă de 6,39

Biletul pe goluri de azi, 6 noiembrie, este compus din trei ponturi pariuri din Champions League. PSG – Club Brugge, Real Madrid – Galatasaray şi Bayern Olympiacos sunt duelurile ce se anunţă printre cele mai spectaculoase. Tichetul pe care l-am format pe aceastea are o cotă de 6,39.

Biletul pe goluri de azi, 6 noiembrie, din Champions League

Unul dintre meciurile de pe biletul pe goluri de azi, 6 noiembrie, din Champions League este PSG – Club Brugge. Francezii sunt lideri în grupă, nouă puncte după primele trei etape, şi nu au prea mari emoţii în privinţa acestui duel. În tur s-au impus cu 5-0. De cealaltă parte, belgienii încă mai speră la locul trei, cel care duce în Europa League. În acest moment se află în cărţi pentru el, la un punct de Galatasaray, ocupanta ultimului loc. Trebuie să marcheze în Franţa dacă vor să obţină punctul de care au atât de mare nevoie.

Cota supremă la Real Madrid – Galatasary

Un alt meci de pe biletul pe goluri 5 noiembrie este Real Madrid – Galatasaray, o partidă ce se anunţă extrem de interesantă. Spaniolii au nevoie de toate cele trei puncte şi nu le va fi deloc uşor să le obţină. Au oscilaţii destul de mari în ceea ce joacă, rezultatele bune se îmbină cu cele proaste, şi de asta ar putea profita turcii. O eventuală victorie pe „Bernabeu” i-ar face mari favoriţi pentru calificarea în optimile Champions League.

Biletul pe goluri de azi, 6 noiembrie, din Champions League

Biletul pe goluri de azi, 6 noiembrie, din Champions League

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare