Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 7 ianuarie 2020. Avem o cotă de 6 pentru azi

Manchester United

Biletul pe goluri de azi, 7 ianuarie 2020. Nu sunt foarte multe meciuri din care să alegem un bilet pe goluri, dar am selectat cele mai importante partide ce se dispută astăzi. Pe lângă mare meci dintre United și City, meci din Cupa Ligii Angliei, avem partida dintre Zaragoza și Gijon, plus duelul din League One Anglia.

Biletul pe goluri de azi, 7 ianuarie 2020

Doncaster a obținut o victorie importantă în ultima etapă de League one, 1-0 cu o echipă ce se bate la promovare, Oxford United. Gazdele sunt la 10 puncte de zona roșie și la 5 puncte de locurile de baraj, cu trei meciuri în minus. Cam la fel stau și oaspeții acestui meci, au un punct peste Doncaster și două meciuri în minus față de echipele ce se bat la play-off. Oaspeții au marcat în două din ultimele trei deplasări directe.

Biletul pe goluri de azi, 7 ianuarie 2020

City vine la United cu gând de revanșă, iar acest lucru poate să fie benefic fotbalului. Ne așteptăm la un meci spectaculos, un meci în care să vedem foarte multe goluri, mai ales că City a pierdut ultima reprezentație cu United. Gazdele au atuurile lor, faptul că joacă și pe propriul teren, trebuie să conteze foarte mult la moral, Un pariu pe goluri multe este destul de plauzibil în acest moment.

Zaragoza a pierdut duelul cu Huesca din ultima etapă, iar acest lucru o menține pe echipa gazdă destul de departe de locurile ce pot promova direct în La Liga. Zaragoza a marcat foarte mult în acest sezon acasă, 17 goluri până acum. Faptul că este pe un loc de baraj, dar și cu șanse la un loc 2 ce te poate duce în La Liga, trebuie să conteze pentru ceva în mentalul fotbaliștilor Zaragozei. Gijon are griji în privința retrogradării, așa că meciul este extrem de important și pentru oaspeți. Gijon a pierdut o singură deplasare din ultimele 5, iar în ultimul astfel de duel a reușit o victorie, 2-1 la Lugo.

Bilaet pe goluri din 07.01.2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii