Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 8 ianuarie 2020. Profit de peste 600 lei!

Ponturi pariuri Manchester City - Leicester Premier League 06.05.2019

Biletul pe goluri de azi, 8 ianuarie 2020. Profit de peste 600 lei! Deși este o zi săracă în evenimente, am găsit câteva partide foarte interesante. Ne așteptăm să vedem goluri atât în Spania, în Supercupă, cât și în Anglia, în Cupa Ligii.

Biletul pe goluri de azi, 8 ianuarie 2020

Deschidem biletul cu partida dintre Leicester și Aston Villa. În timp ce gazdele au un sezon incredibil, fiind pe locul trei în clasament, după Liverpool și Manchester City, oaspeții nu se pot lăuda cu rezultate prea bune în Premier League. Din acest motiv, acest timp de competiții îi motivează pe jucătorii celor de la Aston Villa și vor face totul să meargă mai departe. Leicester joacă foarte bine pe teren propriu, așa că ne așteptăm la un meci foarte interesant. Din acest motiv, recomandăm să pariați că ambele formații vor înscrie.

Biletul pe goluri de azi, 8 ianuarie 2020

Continuăm biletul cu partida dintre Valencia și Real Madrid, din Supercupa Spaniei, unde galacticii sunt favoriți să meargă mai departe în această competiție. Din acest an, Supercupa Spaniei se joacă pe stilul Final Four, cu două semifinale și finala mare. Aceasta este prima semifinală, așa că ne așteptăm să vedem ambiții mari și goluri de ambele părți.

Închidem biletul cu partida dintre Lille și Aimes, unde la cel ca și la celelalte două partide, vom merge pe goluri înscrise de ambele formații.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii