Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 8 octombrie 2019. Ai cota 4,90 din trei meciuri!

Biletul pe goluri de azi, 8 octombrie 2019, este format din trei partide, două meciuri amicale de tineret și duelul din Liga 2 Turis – Gloria. Suntem de părere că vom avea parte de multe goluri, în special în duelul din România, unde miza este fotoliul de lider.


Biletul pe goluri de azi, 8 octombrie 2019 începe cu Turnu Măgurele – SCM Gloria

  • Turnu Măgurele are cel mai bun atac din Liga 2, în special datorită rezultatelor de pe teren propriu. A câștigat toate cele cinci meciuri disputate și a înscris nu mai puțin de 11 goluri, o medie de peste două goluri pe meci. De încasat a încasat doar unul.
  • Cu 20 de goluri înscrise în nouă meciuri, Turnu Măgurele are o medie de peste două înscrise pe meci, lucru pe care credem că îl va face și în această seară, în duelul cu SCM Gloria.
  • Oaspeții nu sunt nici ei mai prejos, având 18 goluri marcate în cele nouă partide disputate, mai exact o medie de două pe meci. De primit au primit șapte, aproape unul pe duel disputat, ceea cea ne face să credem că pronosticul nostru, peste 2,5 goluri, este mai mult decât realizabil.

Iată pariul pe goluri la Ucraina U19 – Grecia U19

  • Ultimele cinci partide disputate de Ucraina U19 au fost foarte spectaculoase. În toate s-au marcat minimum trei goluri și în toate au înscris ambele formații.
  • Ultimul duel al gazdelor a fost pierdut pe teren propriu, 1-3 în fața naționalei României U19.
  • Și Grecia U21 vine după o înfrângere, tot cu 1-3, de data aceasta împotriva celor de la Cehia U19.
  • Este primul duel direct dintre cele două naționale, așa că ne așteptăm să vedem un meci în care vor apărea golurile.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii