Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 9 ianuarie 2020. Meciuri puține pentru un profit frumos

Torino. Andrea Belotti.

Biletul pe goluri de azi, 9 ianuarie 2020. Această zi nu prea este ofertantă, fiind mijlocul săptămânii ne cam pregătim de weekend-ul fotbalistic. Am găsit trei cote de la trei meciuri extrem de echilibrate. Pe lângă capul de afiș dintre Barcelona și Atletico, avem un meci din Copa Italia și unul din liga lui Răzvan Lucescu.

Biletul pe goluri de azi, 9 ianuarie 2020

Al Adalh a încasat 7 în ultimul meci de campionat și aceste goluri i-au fost înscrise de către echipe lui Răzvan Lucescu. Acel rezultat a venit ca și consecință la forma slabă în care se află gazdele de azi. Al Adalh are o serie de 4 înfrângeri consecutive, 9 per total în tot sezonul, doar două victorii în 13 etape disputate și un golaveraj de 15-30. Oaspeții nu sunt nici ei într-o situație roz, Al Feiha are 16 puncte și se află la doar 3 puncte peste linia roșie. Cele două dueluri directe de până acum s-au terminat în „GG” și cu cel puțin 3 goluri marcate.

Biletul pe goluri de azi, 9 ianuarie 2020

Torino și Genoa sunt în momente complet diferite, torinezii se bucură de un loc călduț în Serie A și astfel își pot permite să meargă mai departe în Copa Italia, iar genovezii sunt într-o luptă crâncenă pentru evitarea retrogradării și astfel nu prea le stă gândul la Copa Italia. Ionuț Radu și-a pierdut postul de titular, iar noul antrenor a și anunțat că se bazează pe Perin de acum înainte. Torino s-a impus în ultimele 4 confruntări directe, iar Genoa nici măcar nu a marcat în ultimele două.

De la derby-ul dintre Barca și Atleti ne cam așteptăm la spectacol. Avem și motive întemeiate. Cele două mari cluburi ale Spaniei sunt într-un moment bun, ambele sunt neînvinse în ultima vreme și faptul că această competiție se desfășoară în Arabia Saudită , poate avea un efect foarte benefic. Jucătorii trebuie să livreze spectacol acelor oameni ce au plătit foarte mulți bani pentru acest lucru.

Bilet pe goluri din 09.01.2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Promotii