Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 9 octombrie 2019. Avem o super cotă din trei meciuri

Biletul pe goluri de azi, 9 octombrie 2019, are în componenţă trei partide, amicalul Germania – Argentina, întâlnirea din Cupa Danemarcei şi singurul duel din Anglia National League. Mizăm foarte mult pe spectacolul pe goluri, în special de la super meciul zilei dintre germani şi sud-americani. Cota totală a tichetului este de 11,26.


Biletul pe goluri de azi, 9 octombrie 2019. Germania – Argentina

  • Duelul dintre Germania şi Argentina se anunţă unul extrem de spectaculos chiar dacă este unul amical. Ultima întâlnire directă, de asemenea fără miză, s-a terminat cu un recital de goluri, scor 2-4.
  • Germanii ar trebui să aibă nu doar avantajul terenului propriu ci şi pe cel al valorii lotului. La argentinieni lipsesc cei mai importanţi jucători. Leo Messi este suspendat după declaraţiile despre corupţie de la Copa America, Kun Aguero şi Di Maria nu au fost convocaţi.
  • În schimb, Joachim Low a convocat tot ce are mai bun, toate vedetele, dar nu special pentru acest meci. După amicalul cu Argentina, nemţii vor disputa o partidă importantă în preliminariile Euro 2020.

Iată pariul pe goluri la Vendsyssel  – Nordsjalland

  • Un alt meci de pe bilet este din Cupa Danemarcei, un duel în care Nordsjalland este marea favorită. Adversara pe care o întâlneşte provine din liga a doua iar casele de pariuri nu au încredere că se va califica mai departe.
  • Vendsyssel a mai jucat două runde până să ajungă aici, a trecut de Kjellerup, scor 9-0, şi de Vejle la limită, 1-0. În campionat stă destul de prost, locul 7 cu 16 puncte, la opt lungimi de lider.
  • Nordsjalland dispută prima partidă în actuala ediţie a cupei Danemarcei şi cu siguranţă nu o aşteaptă un meci uşor. Mai ales că nu se află deloc într-o formă care să îi ofere liniştea că se va califica la pas. Are golaveraj 0 în prima ligă daneză, 20 de goluri primite şi 20 marcate.
    Biletul pe goluri de azi, 9 octombrie 2019

    Biletul pe goluri de azi, 9 octombrie 2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii