Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri de azi, 9 septembrie. O cotă greu de egalat

Olanda
Olanda. Bucurie gol

Meciurile din preliminariile EURO 2020 devin din ce în ce mai interesante, avem parte de multe surprize și trebuie să fim foarte atenți în alegerile pe care le facem. O serie de 10 partide se dispută și azi, așa că avem de unde alege. Așă că, noi cei de la BetMag, vă dorim inspirație maximă și sperăm să vă ajutăm în alegerile voastre.


Biletul pe goluri de azi, 9 septembrie are potențial

  • De la Irlanda de Nord vs Germania, nu ne așteptăm la nimic altceva în afară de spectacol. Chiar dacă nord-irlandezii nu formează vreo super echipă de fotbal, rezultatele pozitive din ultima vreme vor conta în meciul de azi. Germania este într-un moment dificil, după înfrângerea cu Olanda. Nemții sunt obișnuiți cu victorii pe linie în preliminarii, dar olandezii și-au revenit în ultimii 2 ani și astfel că apar și rezultatele.
  • Polonia și Austria conduc grupa din care fac parte, leșii au pierdut în ultimul meci disputat, 0-2 în Slovenia, iar acum caută revanșa. Problema este adversarul întâlnit, Austria are o echipă extrem de bună, o echipă cu un joc ofensiv excelent, o echipă ce a marcat de 13 ori în cele cinci partide de până acum.

Iată pariul pe goluri la Scoția – Belgia

  • Cât ar încerca scoțienii să blocheze forța ofensivă a belgienilor, nu credem că o să reușească ceva. Diferența de valoare dintre cele două loturi este imensă. Chiar dacă belgienii vor prinde o seară slabă, diferența o să fie făcută de valoarea individuală. Un „GG” pare exclus, belgienii au primit doar un gol până acum, iar scoțienii au marcat doar 5.
  • Ungaria are o șansă unică la calificare, cu o Croație aflată într-un regres vizibil, Ungaria are toate șansele să termine peste slovaci și galezi. Vecinii noștri investesc bine în fotbal, abia acum au reușit să scoată capul în lume, dar o fac cum trebuie. Ungurii nu au marcat mult până acum, dar sunt o echipă ce are două victorii acasă.
  • După ce s-a impus în Germania, „Portocala Mecanică” se deplasează în Estonia. Gazdele au marcat doar două goluri până acum, dar au încasat un total de 14. Cum și golaverajul contează în aceste preliminarii, olandezii având un deficit de cinci goluri față de nemți, Olanda o să vrea să marcheze cât mai mult.

    Bilet goluri din 9 septembrie 2019

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare