Urmareste-ne

BILETE PE GOLURI

Biletul pe goluri din 05.10.2021. Facem bani mulţi cu fotbalul englez

MK Dons Wycombe, cel mai tare meci de pe biletul zilei
MK Dons Wycombe, cel mai tare meci de pe biletul zilei

Într-un moment în care fotbalul mare se pregăteşte de meciurile internaţionale din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022, ne reorientăm rapid şi punem un bilet pe fotbalul mic. Putem să câştigăm peste 15.000 de lei din ligile şi cupele inferioare din Anglia.

Şase meciuri cu goluri multe în EFL Trophy

În EFL Trophy, de la 21:00, joacă echipe din ligile a treia şi a patra, dar şi echipe U21 ale granzilor din Premier League sau Championship. Aşadar, fotbalul ar trebui să fie de bună calitate. Noi am mers exclusiv pe pronosticuri legate de goluri, „over” sau GG.

„Peste 2,5 goluri” aşteptăm la Burton – Aston Villa U21 (cotă 1,50) şi Rotherham – Scunthorpe (cotă 1,75). În primul duel, juniorii lui Villa vin cu un moral bun, după ce la finalul lui august, în ultimul meci oficial, au reuşit prima victorie în EFL Trophy. Până atunci, au luat bătaie constant şi întotdeauna în meciuri cu goluri multe.

În al doilea joc, gazdele au capacitatea de a marca de trei ori. Rotherham, locul patru liga a treia, are un adversar facil, ultima clasată din divizia a patra. Scunthorpe e ciuca bătăilor într-un eşalon inferior şi s-ar bucura să scape doar cu 0-3.

Tot meci de „over”, dar „peste 3,5”, este şi Bolton – Liverpool U21 (cotă 1,88). Bolton e departe de echipa anilor ’90 şi a ajuns în liga a treia, dar micii „cormorani” nu au arătat mare lucru până acum. Au numai înfrângeri în această competiţie, de când au intrat, în 2019. În 5 ultimele jocuri, au încasat 22 de goluri şi au marcat 7, adică au o medie de aproape 5 reuşite pe meci.

Avem şi trei partide de GG: Cheltenham – Exeter (cotă 1,75), Gillingham – Ipswich (cotă 1,80) şi MK Dons Wycombe (cotă 1,65). Cheltenham a promovat anul acesta, Exeter a rămas în League Two. La ultimul joc direct de pe acest teren, s-a terminat 5-3 pentru gazde.

Gillingham şi Ipswich sunt vecine de clasament în League One, locurile 18 şi 19, iar jocul se anunţă echilibrat, în timp ce Wycombe şi MK Dons luptă pentru promovarea în Championship, despărţite de 3 puncte. Aşadar, un alt duel echilibrat, care în 5 din precedentele 7 episoade s-a terminat GG.

Liga a cincea din Anglia ne aduce meciuri profitabile

Am selectat cinci partide şi din liga a cincea (National League), două „3+” şi trei „GG”. „Peste 2,5 goluri” ne aşteptăm să fie la Bromley – Weymouth (cotă 1,60) şi Woking – Dag & Red (cotă 1,70). Alegerile noastre sunt cât se poate de evidente, ţinând cont că cele patru sunt în top 6 cele mai mari medii de goluri pe meci, toate peste 3,4. Oricum National League e un campionat în care se marchează mult şi foarte mult.

„GG”-uri avem la Altrincham – Grimsby (cotă 1,70), Dover – Aldershot (cotă 1,62) şi Kings Lynn – Barnet (cotă 1,62).

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate