Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 1 aprilie 2021. Banii vin din… Columbia

Biletul pe goluri din 1 aprilie 2021. Nu, nu e păcăleală de 1 aprilie, în noaptea aceasta putem să câştigăm 350 de lei graţie campionatului naţional din… Columbia. Europa îşi „revine” după pauza internaţională şi, deci, nu se joacă în primele ligi, aşa că ne-am reorientat rapid pe piaţa sud-americană.

Petrolera e cea mai slabă

Biletul pe goluri din 1 aprilie 2021. Boyaca Chico – Alianza Petrolera, de 02:00, ora României, este un duel din partea de jos a clasamentului columbian. Gazdele sunt pe 17 din 19 (da, sunt 19 echipe în prima ligă din Columbia), cu 11 puncte din 14 etape. Adversarul este însă unul cât se poate de accesibil. Petrolera, ultimul loc, n-a bătut pe nimeni în 14 meciuri, are doar 4 remize, cel mai prost atac, cea mai proastă apărare (7-31 este golaverajul). În ultimele două vizite la Chico, a încasat 5 goluri. „Peste 1,5 goluri Boyaca Chico” are cota 2,02.

Directe sărace în goluri

Biletul pe goluri din 1 aprilie 2021. Deportivo La Equidad – Deportivo Cali începe la 04:05. Două puncte şi 5 locuri le despart pe cele două, cu gazdele mai bine clasate, pe poziţia a patra. La Equidad n-a pierdut de 8 etape, iar Cali n-a câştigat în acelaşi interval, deci forma e clar de partea gazdelor. De remarcat, în duelurile directe, nu se marchează sau, cel puţin nu prea mult şi foarte rar în ambele porţi. Opt din ultimele 9 confruntări s-au terminat cu cel puţin un zero pe tabelă şi un singur meci a avut mai mult de două goluri. „Nu marchează ambele” are cota 1,70.

Biletul pe goluri din 1 aprilie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii