Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 1 august 2020. Triplăm banii cu două meciuri tari din Serie A

Biletul pe goluri din 1 august 2020. Ultima etapa din Serie A propune nişte meciuri interesante. Deşi lipsite de o miză majoră, partidele se anunţă spectaculoase, pentru că se întâlnesc echipe de top din Italia. Meciurile alese încep la 21:45.

Immobile, favorit la Gheata de Aur

Biletul pe goluri din 1 august 2020. Napoli – Lazio e duelul dintre locurile 7 şi 4. Napoli a câştigat Cupa, după care nu a mai jucat la aceeaşi intensitate. Lazio încă mai speră la locul secund, pentru palmares, şi la titlul de golgheter şi Gheata de Aur pentru Immobile. Se întrevede un meci cu accentul pus pe atac. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,70.

Cel mai bun atac vs cea mai bună apărare

Biletul pe goluri din 1 august 2020. Atalanta – Inter este confuntare de podium. Cine se impune ia locul 2, la egal Lazio poate profita. Atalanta e pe 3 şi s-a dovedit cea mai frumoasă formaţie, cu 98 de goluri în 37 de etape. Încă două şi atinge borna istorică de 100 de goluri într-un sezon de Serie A. Inter e pe 2 şi are cea mai bună defensivă din campionat. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,65.

Biletul pe goluri din 1 august 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare