Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 1 decembrie 2020. „Combo” din Champions League pentru profit

Biletul pe goluri din 1 decembrie 2020. „Combo” din Champions League pentru profit. Meciurile care se anunță spectaculoase și ne pot aduce bani sunt Gladbach – Inter Milano și Atalanta – Midtjylland.

Biletul pe goluri din 1 decembrie 2020

  • Biletul pe goluri din 1 decembrie 2020 este compus din două meciuri din Champions League. Primul este cel dintre Gladbach și Inter Milano. Gazdele pot rămâne pe primul loc în cazul unei victorii și au mari șanse să conducă în continuare grupa după acest meci. În schimb, pentru oaspeți este poate ultima șansă să mai prindă locul trei și primăvara Europa League. Așadar, duelul va fi deschis, cu două echipe care sunt obligate să câștige, așa cum a fost și în tur când s-a terminat nedecis, scor 2-2.

„Combo” din Champions League pentru profit

  • Ultimul meci din acest „combo” din Champions League este Atalanta – Midtjylland. Gazdele au revenit în cursa pentru calificarea în primăvara Ligii Campionilor după victoria din runda trecută cu Liverpool. Au nevoie însă s-o dubleze acum cu încă un succes și să aștepte ca Liverpool s-o învingă pe Ajax. Oaspeții zero puncte și 11 goluri primite în cele patru meciuri jucate.
Biletul pe goluri din 1 decembrie 2020. "Combo" din Champions League pentru profit

Biletul pe goluri din 1 decembrie 2020. „Combo” din Champions League pentru profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii