Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 1 iulie 2020. Profit 300% din 3 partide

Biletul pe goluri din 1 iulie 2020. V-am pregătit un bilet cu trei meciuri, din campionatele secundare ale Europei, care ar trebui să aducă un profit de 300%. Toate partidele, două în Elveţia şi una din Grecia, încep la 21:30.

St. Gallen redevine lider

Biletul pe goluri din 1 iulie 2020. Neuchatel Xamax – St. Gallen este un duel disproporţionat între ocupantele penultimului loc şi poziţiei secunde. Oaspeţii au şansa nu doar să revină pe prima poziţie a clasamentului, ci să pună şi două puncte peste Young Boys, care a remizat 1-1 la Servette. Gazdele încă mai speră să se salveze de la retrogradare, acum fiind pe loc de baraj. Dar în 10 etape, fără aceasta, au timp să recupereze cele 2 puncte dintre ei şi Sion. „Peste 1,5 goluri St. Gallen” are cota 1,60.

Zurich intră pe locuri de Europa

Biletul pe goluri din 1 iulie 2020. Zurich – Thun este un alt duel interesant şi dezechilibrat. Zurich, cu 38 de puncte, e pe 5, la 3 puncte de ultimul loc de Europa League. O victorie ar însemna s-o egaleze pe Servette în clasament. Adversarul de azi este cât se poate de indicat pentru o victorie la scor chiar. Thun e ultima şi are cea mai slabă apărare şi cel mai slab atac. „Sub 1,5 goluri Thun” are cota 1,65.

80% din ultimele 5 etape au fost „2-4 goluri”

Biletul pe goluri din 1 iulie 2020. Olympiakos – OFI Creta încheie biletul. Gazdele sunt deja campioana Greciei, dar asta nu le-a oprit să joace la victorie de fiecare dată. Au un parcurs aproape perfect, doar 6 egaluri şi în rest numai victorii în cele 30 de etape jucate. OFI e ultima din play-off şi nu poate emite mari pretenţii. În ultimele 5 etape, fiecare dintre cele două a avut 4 meciuri cu 2-4 goluri pe tabelă la final. „Total goluri 2-4” are cota 1,53.

Biletul pe goluri din 1 iulie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii