Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 10 martie 2021. Profit de 275 de lei din două partide

Biletul pe goluri din 10 martie 2021. Într-un sezon nebun, din cauza pandemiei, toate campionatele încearcă să-şi programeze cât mai bine meciurile pentru a putea încheia înainte de startul Euro. Tocmai de aceea, astăzi, în zi de Liga Campionilor, Manchester City şi Marseille joacă, de la 20:00, în competiţiile interne. Iar partidele lor ne pot aduce un profit de 275 de lei.

City a pierdut derby-ul Manchesterului după 21 de victorii consecutive

Biletul pe goluri din 10 martie 2021. Manchester City primeşte vizita lui Southampton. „Cetăţenii” conduc Premier League, cu un avans de 11 puncte în faţa rivalei United, cu care au pierdut primul meci după o serie incredibilă de 21 de victorii consecutive. De partea cealaltă, „sfinţii“ sunt pe 14, cu 33 de puncte. Au învins în ultima etapă la Sheffield, 2-0, primul succes după 8 etape în care au luat un singur punct. Pep Guardiola, iritat de reporteri la conferinţa de presă, a declarat că scorul final va fi 18-0. Evident, nu are cum să se termine aşa, dar City poate marca mult. „Peste 2,5 goluri City” are cota 1,87.

Două formaţii rănite şi ieşite din formă

Biletul pe goluri din 10 martie 2021. Marseille şi Rennes se întâlnesc într-o restanţă din runda 22. Cu câte 27 de meciuri la activ, cele două sunt despărţite de un singur punct, Marseille fiind pe 8 cu 39 de puncte, iar Rennes pe 10. Oaspeţii au patru înfrângeri consecutive în Ligue 1 şi n-au mai câştigat de 7 runde. Gazdele vin după 4 partide fără succes, inclusiv o eliminare ruşinoasă cu Canet Roussillon (liga 4) din Cupă. Sunt două formaţii rănite, care, totuşi, au reuşit să înscrie destul de des în perioada aceasta, iar în directe au terminat GG în 4 din ultimele 5 confruntări, inclusiv în decembrie, când Rennes a câştigat acasă cu 2-1. „Ambele marchează” are cota 2,00.

Biletul pe goluri din 10 martie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii