Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 10 noiembrie 2019. Cota 5.72 din trei meciuri

Manchester City
Manchester City

Biletul pe goluri din 10 noiembrie 2019. Cota 5.72 din trei meciuri, toate derby-uri, unde ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți. Meciurile sunt programate în Liga 1, în Premier League și în Serie A.

Biletul pe goluri din 10 noiembrie 2019

Începem biletul pe goluri cu meciul dintre Dinamo și CFR Cluj. Gazdele se chinuie să ajungă pe un loc care asigură prezența în play-off, iar pentru acest lucru au nevoie de victorii împotriva echipelor de top, cum este CFR Cluj. De partea cealaltă, clujenii vin cu un moral incredibil, după ce au câștigat iar împotriva celor de la Rennes și sunt aproape calificați în primăvara europeană. Meciul are o favorită clară, CFR Cluj, dar ne așteptăm să vedem un meci bun făcut și de Dinamo. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru acest duel este pe goluri de ambele părți, la cota aproape 2.00.

Cota supremă la Liverpool – Manchester City

Același pronostic, ambele înscriu, îl alegem și la duelul dintre Liverpool și Manchester City. Acest meci poate stabili cine câștigă titlul în Premier League, mai ales dacă vedem o victorie din partea gazdelor. Ne așteptăm totuși ca Jurgen Klopp să nu cedeze prea repede și să tragă tare să obțină toate cele trei puncte. Din acest motiv, suntem de părere că cel mai bun pariu pentru acest duel este pe goluri de ambele părți la Liverpool – Manchester City.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare