Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 10 noiembrie 2020. Profit de 350 de lei din America de Sud

Biletul pe goluri din 10 noiembrie 2020 vine din America de Sud, unde avem parte de partide interesante. În Peru, mizăm pe singura echipă care a câştigat toate meciurile, în timp ce Columbia ne aduce derby-ul campionatului, între primele două clasate.

Liderul are maximum de puncte

Biletul pe goluri din 10 noiembrie 2020. Sporting Cristal – Alianza Huanuco se joacă de la 01:00, ora României, în etapa a cincea din Peru. Gazdele au bătut tot şi au cel mai bun atac şi cea mai bună apărare (10-3). În acelaşi interval de meciuri, oaspeţii au obţinut un singur succes şi au 3 puncte în clasament. Cele două s-au înfruntat de doar 3 ori, Alianza fiind recent ajunsă pe prima scenă. Sporting a câştigat ultimele două directe, după un egal în prima înfruntare. „Peste 2,5 goluri Sporting” are cota 2,25.

Derby de Columbia

Biletul pe goluri din 10 noiembrie 2020. De la 03:10, începe Independiente Santa Fe – Deportes Tolima, în etapa a 19-a din Apertura columbiană. În acest moment, Santa Fe este singura formaţie neînvinsă pe teren propriu, în timp ce oaspeţii sunt cea mai bună echipă din deplasare, cu 5 victorii şi 4 remize. Şansele de meci egal, cu goluri, sunt foarte mari. De altfel, în precedentele 4 etape, cele două cluburi au furnizat câte 3 GG-uri. „Ambele marchează” are cota 2,02.

Biletul pe goluri din 10 noiembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii