Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 11 ianuarie 2021. Triplăm investiţia în America de Sud

Biletul pe goluri din 11 ianuarie 2021 vine din America de Sud. În Brazilia, se joacă Bragantino – Atletico Mineiro, de la 01:00, în etapa 29 din Serie A, iar Estudiantes – Central Cordoba începe la 02:30 în Cupa Diego Armando Maradona din Argentina. Două jocuri interesante, care ne pot tripla investiţia.

Bragantino, un proiect RB în creştere

Biletul pe goluri din 11 ianuarie 2021. Bragantino – Atletico MG este un duel între locurile 13 şi 3. Gazdele sunt un proiect marca Red Bull, asemănător lui Leipzig şi Salzburg. Bragantino a fost preluată oficial în 2020, dar colaborarea a început în 2019, când a venit şi promovarea pe prima scenă. Rezultatele nu sunt încă excelente, dar sunt în creştere. Bragantino e momentan pe 13, dar e de urmărit pe viitor. În tur, a pierdut cu 1-2 pe terenul adversarei de azi. Atletico e a treia, cu un joc excelent pe teren propriu şi unul decent în deplasare. Tocmai de aceea, mergem pe „ambele marchează”, la cotă 1,75.

Se marchează, dar nu mult

Biletul pe goluri din 11 ianuarie 2021. Estudiandes – Central Cordoba este un duel între două formaţii obişnuite să nu câştige. Ambele au câte o singură victorie în ultimele 10 meciuri oficiale, dar cea a lui Estudiandes e mai recentă, în urmă cu două etape. Sunt două echipe care nu excelează la capitolul spectacol şi au tendinţa să închidă jocul. 80% din meciurile gazdelor au avut cel mult două goluri pe tabelă şi 60% în cazul oaspeţilor. Singurele directe dintre cele două datează din 2019, ambele pe terenul lui Central Cordoba, câte o victorie cu 1-0 pentru fiecare echipă. „Total goluri 1-2” are cota 1,70.

Biletul pe goluri din 11 ianuarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii