Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 11 iunie 2020. Trei goluri triplează banii

Biletul pe goluri din 11 iunie 2020. Pronosticurile zilei de astăzi vin amândouă din campionatul Portugaliei. Sunt două partide programate pentru această seară: Belenenses – Guimaraes, de la 21:00, şi Tondela – Aves, de la 23:15. Avem nevoie de doar trei goluri înscrise, pentru a ne tripla miza.

„Ambele marchează”, cel mai probabil rezultat

Biletul pe goluri din 11 iunie 2020. Belenenses – Guimaraes, de la 21:00, este duelul dintre locurile 13 şi 6. Gazdele n-au mai pierdut pe teren propriu de 4 întâlniri directe. Ultimele 2 au fost victorii la limită, 1-0, precedate de două egaluri cu goluri. În ultimele 4 etape de campionat au păstrat poarta intactă şi e greu de crezut că vor reuşi să continue seria la nesfârşit. Guimaraes este formaţia mai bună şi mai bine clasată. Are trei victorii consecutive în deplasare şi 6 meciuri la rând cu gol marcat. „Ambele marchează” are cota 1,81.

Aves se simte bine pe terenul Tondelei

Biletul pe goluri din 11 iunie 2020. Tondela – Aves, de la 23:15, este un meci între două echipe din partea de jos a clasamentului. Gazdele sunt pe 14 şi n-au mai câştigat „acasă” de 7 meciuri. În 6 dintre ele au încasat cel puţin un gol. De fapt, Tondela a fost o formaţie care a preferat deplasările. Din cele 26 de puncte, 18 puncte au venit de „afară”, doar 8 de pe teren propriu. Aves e „lanterna roşie” şi va retrograda, dar a reuşit să marcheze la Benfica şi Famalicao, adversari mai grei decât cel de astăzi. Pe terenul Tondelei a înscris în 5 din cele 6 vizite, de 4 ori reuşind să şi câstige. „Oaspeţii marchează” are cota 1,66.

Biletul pe goluri din 11 iunie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii