Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 11 iunie 2021. Câştig de 270 de lei în preliminariile Mondialului

Biletul pe goluri din 11 iunie 2021. Dacă Europa mai are foarte puţin până la meciul de debut de la Euro, amânat un an din cauza pandemiei, Asia îşi joacă meciurile de calificare la Cupa Mondială din 2022. Vă propunem un bilet cu două partide şi câştig potenţial de 270 de lei.

Victorii pe linie în directe

Biletul pe goluri din 11 iunie 2021. De la 21:00, Yemen primeşte vizita Uzbekistanului, în grupa D. Gazdele sunt ultimele în clasament, cu 5 puncte. Oaspeţii, în schimb sunt pe 2 şi stau bine şi în topul formaţiilor de pe locul secund şi au şanse importante de calificare. În tur, uzbekii s-au impus cu 5-0 şi au victorii pe linie în istoria confruntărilor cu Yemen. E de aşteptat un nou succes, cel mai probabil la zero. „Nu marchează ambele” are cota 1,57.

În tur, a fost 0-0

Biletul pe goluri din 11 iunie 2021. Kuweit – Iordania se joacă de la 22:00, în grupa B. Un duel mult mai echilibrat între ocupantele locurilor 3 şi 2. Iordania are un avantaj de 3 puncte, pe care îl poate pierde în această seară. În tur a fost 0-0 şi sunt toate şansele să fie din nou un meci închis, mai ales că ambele formaţii stau bine în defensivă, iar toate golurile marcate de ele au fost în porţile anonimelor Nepal şi Taiwan. „Nu marchează ambele” are cota 1,72.

Biletul pe goluri din 11 iunie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare