Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 11 martie 2021. Câştig de 380 de lei din America de Sud

Biletul pe goluri din 11 martie 2021 vine din America de Sud, unde avem parte de două partide interesante în Columbia şi Ecuador. Anticipăm un duel cu multe goluri între Maraca şi Emelec şi un GG în derby-ul din „Capitala Fericirii”. Ambele partide se joacă după miezul nopţii şi promit un câştig de 380 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Emelec, parcurs perfect

Biletul pe goluri din 11 martie 2021. Macara şi Emelec se întâlnesc de la 02:00, în etapa a patra a primei părţi din campionatul ecuadorian. După 3 meciuri, cele două sunt în partea de sus a clasamentul, Emelec pe 2, cu maximum de puncte, şi Macara pe 4, cu două victorii şi o înfrângere. Ambele au o medie mare de goluri pe meci, peste 3,3, şi ne aşteptăm să se înscrie mult şi acum. 3 din precedentele 5 directe au fost GG3+ şi sunt şanse mari ca rezultatul să se repete şi acum. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,86.

Deportivo e echipa mai bună, dar ia gol în directe

Biletul pe goluri din 11 martie 2021. Deportivo de Cali – America de Cali (de la 03:00) este unul dintre cele mai mari şi mai vechi derby-uri din Columbia şi din America de Sud. După 11 etape, însă, distanţa dintre cele două în clasament este destul de mare. Gazdele sunt pe primul loc, 23 de puncte, fără înfrângere (6 victorii, 5 remize), în timp ce oaspeţii sunt abia pe 10, deşi au pierdut o singură dată (3 succese, 6 egaluri, un eşec – au un meci în minus). Deportivo este, în ultimii ani, echipa mai bună şi a câştigat duelurile de pe teren propriu, dar America a reuşit să marcheze în precedentele 4 vizite. 5 din ultimele 6 meciuri directe au fost GG, indiferent de care echipă a găzduit meciul. „Ambele marchează” are cota 2,05.

Biletul pe goluri din 11 martie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii