Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 11 noiembrie 2019. Cota 8.57 din trei meciuri

Minge, Champions League

Biletul pe goluri din 11 noiembrie 2019. Cota 8.57 din trei meciuri, nu cele mai interesante, dar care pot aduce profit când vine vorba de pariuri. Meciurile merită jucate cu o sumă normală, pentru că se poate face profit din ele.

Biletul pe goluri din 11 noiembrie 2019

Toate cele trei meciuri de pe biletul pe goluri de luni, 11 noiembrie, sunt mai puțin interesante, deoarece marile competițiie deja au intrat în vacanță pentru ultimele meciuri din preliminariile EURO 2020. Din acest motiv, am rămas cu foarte puține jocuri, așa că a trebuit să căutăm ceva pentru a găsi câteva partide interesante. Primul dintre ele este din Franța și pune față în față Rodez Aveyon și Lens, unde avem cota 1.96 pentru goluri înscrise de ambele formații. Mult mai mare este cota pentru GG la duelul dintre Larissa și Lamia, unde avem 2.27 dacă reușesc să înscrie ambele echipe.

Cota supremă la Harrogate Town – Portsmouth

Ultimul meci de pe bilet le pune față în față pe Harrogate Town și Portsmouth, două echipe care găsesc destul de repede calea spre gol, așa că și aici am hotărât să mergem pe goluri de ambele părți. Dacă jucați toate cele trei meciuri pe un bilet veți avea o cotă totată de 8.57. Cu o miză de 100 de lei, puteți ajunge la un câștig de aproape 1000 de lei.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI  un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 777 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare