Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 13 februarie 2021. Ne dublăm banii cu două duble

Biletul pe goluri din 13 februarie 2021. Frumuseţea fotbalului e dată de goluri şi de suporteri. Cum cei din urmă lipsesc, din cauza pandemiei şi a restricţiilor provocate de aceasta, au mai rămas doar golurile. Şi sperăm să le vedem, atât în poarta Speziei, cât şi în a Boavistei, pentru că astfel ne putem spori bugetul.

Milan, minimum două goluri pe meci în fiecare deplasare

Biletul pe goluri din 13 februarie 2021. Spezia – AC Milan se joacă de la 21:45, în etapa 22 din Serie A. Oaspeţii conduc în clasament, având două puncte peste concitadina şi rivala Inter. Mai mult, Milanul are cel mai bun parcurs pe teren străin dintre toate formaţiile din prima ligă italiană. Genoa este singura echipă care i-a luat un punct liderului, toate celelalte 10 formaţii vizitate fiind învinsa. De partea cealaltă, Spezia a fost o gazdă primitoare… a primit de la toată lumea, mai puţin de la Atalanta, cu care a remizat 0-0. A fost unul dintre cele 6 puncte obţinute pe teren propriu (1 victorie şi 3 rezultate de egalitate). Mergem pe mâna Milanului, care a marcat de 2 ori în 9 din 10 deplasări, doar Napoli a primit 3 goluri de la „diavoli”. „Peste 1,5 goluri oaspeţi” are cota 1,53.

FC Porto, favorită în Derby da Invicta

Biletul pe goluri din 13 februarie 2021. FC Porto – Boavista, derby-ul oraşului, începe la 22:30, în runda cu numărul 19. „Derby da Invicta“ este, de fapt, o rivalitate locală, pentru că de un derby nu poate fi vorba, cel puţin nu din punct de vedere sportiv. FC Porto domină clar întâlnirile cu Boavista, mai ales pe teren propriu, unde a primit 3 goluri în 20 de ani, în toate competiţiile. Au fost 14 succese pentru gazde, o remiză şi o victorie a Boavistei. În ultimele 5, FC Porto s-a impus lejer, în handicap, cel mai recent cu 4-0. Şi locurile din clasament demonstrează superioritatea lui FC Porto, care e pe 2, iar rivala abia penultima. „Peste 1,5 goluri oaspeţi” are cota 1,42.

Biletul pe goluri din 13 februarie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare