Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 13 ianuarie 2021. Cotă 2,52 pentru „peste 2,5 goluri”

Biletul pe goluri din 13 ianuarie 2021 vine din Premier League-ul englez, acolo unde două formaţii cu aspiraţii la titlu, Manchester City şi Tottenham, întâlnesc, pe terenurile proprii, două echipe candidate la retrogradare, Brighton şi Fulham. Evident, gazdele sunt favorite în ambele partide, iar noi ne aşteptăm să vedem goluri multe, aşa că am mers pe acelaşi pronostic „peste 2,5 goluri”, pentru o cotă de 2,52.

City, şase victorii consecutive

Biletul pe goluri din 13 ianuarie 2021. Manchester City – Brighton începe la 20:00. Trupa lui Guardiola are şase victorii consecutive în toate competiţiile şi o serie de 13 meciuri fără înfrângere. În mod paradoxal, City are, în acest sezon, cea mai bună defensivă, dar nu străluceşte în atac. De obicei, era invers. Totuşi, în runda precedentă i-a dat 3 lui Chelsea, ar trebui să poată face acelaşi lucru şi cu Brighton. „Pescăruşii” sunt pe 17, imediat deasupra locurilor de retrogradare, şi nu au mai bătut pe nimeni de 9 jocuri. Au două victorii în Premier League, ambele în deplasare, la Aston Villa şi Newcastle, dar de la City au plecat mereu bătuţi. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,44.

Fulham revine după focarul de COIVD-19

Biletul pe goluri din 13 ianuarie 2021. Tottenham – Fulham se joacă de la 22:15. Oaspeţii revin după ce un focar de COVID-19 i-a făcut să-şi amâne nişte meciuri. De altfel, această partidă este o restanţă din etapa 16, când coronavirusul a lovit Fulham. Tottenham este echipa mai bună şi cea care s-a putut pregăti normal în tot acest timp. Jose Mourinho a fost foarte nemulţumit atunci când acest meci a fost amânat cu doar câteva ore înainte de start, iar acum şi-ar putea domoli nemulţumirea cu o victorie clară. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,75.

Biletul pe goluri din 13 ianuarie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii