Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 13 iulie 2021. Duelurile argentino-braziliene ne aduc peste 300 de lei

Biletul pe goluri din 13 iulie 2021. În America de Sud, se joacă optimile Copa Libertadores, iar în această seară avem parte de două dueluri foarte interesante, ambele între reprezentante ale Argentinei şi Braziliei, principalele forţele ale continentului. Vă propunem un bilet cu două pronosticuri pe goluri, pentru un câştig potenţial de peste 300 de lei.

Avantajul terenului vs. avantajul formei

Biletul pe goluri din 13 iulie 2021. Boca Juniors – Atletico Mineiro se joacă de la ora 01:15. Gazdele din Argentina nu au mai jucat un meci oficial de la sfârşitul lui mai şi asta s-ar putea să se vadă. De partea cealaltă, Atletico are 4 meciuri doar în iulie, toate victorii. E pe 3 în campionat, la 3 lungimi de lider. În grupele Copa Libertadores, Atletico şi-a câştigat grupa cu 16 puncte din 18 posibile, în timp ce Boca a terminat pe 2, după Barcelona din Ecuador, cu 10 puncte. Argentinienii au avantajul terenului propriu, dar brazilienii sunt mai în formă. „Ambele marchează” are cota 2,10.

Un singur gol, în două directe

Biletul pe goluri din 13 iulie 2021. De la 03:30, începe Sao Paulo – Racing. Cele două s-au întâlnit şi în grupele competiţiei, iar ambele partide au fost închise. Pe 6 mai, în Argentina, s-a terminat 0-0, iar două săptămâni mai târziu, la retur, Sao Paulo a pierdut acasă cu 0-1. Şi în această seară ne aşteptăm la un meci sărac în goluri, mai ales că brazilienii sunt zgârciţi cu spectacolul şi în campionat unde 4 din ultimele cinci partide au fost de „under“. „Sub 2,5 goluri” are cota 1,50.

Biletul pe goluri din 13 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate