Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 13 octombrie 2020. Profit de peste 300% din două partide

Biletul pe goluri din 13 octombrie 2020 vine din Liga Naţiunilor. Avem două partide care încep la 21:45 şi ne pot aduce un câştig de peste 400 de lei. Pronosticurile sunt cât se poate de diferite, la un meci mizăm pe goluri multe şi de ambele părţi, pe când la cel de-al doilea nu credem că va marca una dintre formaţii.

Germania, fragilă în defensivă

Biletul pe goluri din 13 octombrie 2020. Germania – Austria este un meci cu mize diferite pentru cele două combatante. Gazdele vizează prima poziţie şi calificarea în semifinale, pe când oaspeţii vor să scape de ultimul loc şi, implicit, de retrogradarea în divizia B. În tur, s-a terminat 1-1. Acum, nemţii sunt favoriţi, dar au arătat slăbiciuni în apărare, primind gol în fiecare meci. „Ambele marchează şi peste 1,5 goluri” are cota 2,00.

Muntenegru, apărare impenetrabilă

Biletul pe goluri din 13 octombrie 2020. Muntenegru – Luxemburg este derby-ul grupei 1, divizia C. Ex-iugoslavii ocupă prima poziţie a clasamentului, cu maximum de puncte şi nici un gol încasat în primele 3 etape. Oaspeţii sunt pe 2, având doar o înfrângere în faţa liderului, cu 0-1. Trei puncte cu Muntenegru ar transformat ultimele două runde într-un duel de la distanţă. Totuşi, defensiva gazdelor s-a dovedit impenetrabilă şi credem că va rămâne aşa până la finalul celor 6 meciuri din grupă. „Luxemburg nu marchează” are cota 2,13.

Biletul pe goluri din 13 octombrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii