Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 14 decembrie 2020. Profitul vine din America de Sud

Biletul pe goluri din 14 decembrie 2020 vine din America de Sud. De la 22:10, Rosario întâlneşte Patronato în Copa Diego Maradona (locţiitoarea campionatului argentinian, neînceput din cauza pandemiei), iar în Chile, Curico Unido – Cobresal se joacă de la 23:00. Peste 400 de lei este câştigul de astăzi.

Patronato, un gol în şase meciuri

Biletul pe goluri din 14 decembrie 2020. Rosario şi Patronato se înfruntă pe tabloul complementar, al echipelor care au terminat pe ultimele locuri prima fază a grupelor. Patronato este una dintre cele mai slabe formaţii, cu două egaluri şi 4 înfrângeri în runda anterioară. Mai mult, oaspeţii de azi au reuşit un singur gol în 6 meciuri şi au încheiat pe ultimul loc. Rosario, în schimb, a luptat pentru calificare pe tabloul campioanelor, dar totul s-a năruit în ultima rundă, la un 1-1 cu Banfield. Şapte puncte a strâns Rosario în prima parte şi un golaveraj 7-10. În această fază a competiţiei, nu se mai joacă tur-retur, aşa că favoriţii nu-şi permit paşi greşiţi. „Oaspeţii nu marchează” are cota 2,29.

Două formaţii care marchează mult

Biletul pe goluri din 14 decembrie 2020. Curico Unido – Cobresal este un meci din etapa 23 a campionatului chilian. Gazdele sunt pe locul 4, cu 37 de puncte, iar oaspeţii pe 11, cu 27. Sunt două formaţii care oferă partide cu goluri multe, de obicei. Curico are patru GG3+ în ultimele 5 meciuri disputate, iar Cobresal 3, plus o remiză 1-1. Şi jocurile directe au fost spectaculoase. Precedentele 3 au fost câştigate de echipa care evolua pe teren propriu: Cobresal s-a impus cu 3-0 şi 4-0, iar Curico Unido cu scorul de 3-1. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,85.

Biletul pe goluri din 14 decembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii