Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 14 septembrie 2020. Triplăm banii pe „lei“

Biletul pe goluri din 14 septembrie 2020. Ziua de luni ne oferă şansa de a începe săptămâna cu profit, dacă alegem corect meciurile şi pronosticurile. Noi credem că am reuşit şi vă propunem un bilet pe goluri.

 

Craiova are un start bun, Viitorul n-a câştigat

Biletul pe goluri din 14 septembrie 2020. Viitorul – Universitatea Craiova începe la ora 21:00 şi încheie etapa a treia din Liga 1. Gazdele au început foarte slab de sezon, cu un singur punct în două meciuri. Au remizat cu nou promovata UTA Arad în prima rundă şi au pierdut la FCSB, fără drept de apel, 0-3. De partea cealaltă, Craiova se poate concentra pe competiţiile interne după ce a părăsit ruşinos cupele europene. În campionat, în schimb, stă bine. Are maximum de puncte şi nu a primit gol. În directe, s-au înscris două sau trei goluri în ultimele 6 confruntări. „Total goluri 2-3” are cota 1,98.

Chelsea are 5 victorii în 6 directe

Biletul pe goluri din 14 septembrie 2020. De la 22:15, se joacă Brighton – Chelsea în etapa inaugurală din Premier League. Chelsea a cheltuit peste 200 de milioane de euro pe transferuri şi a adus jucători importanţi ca Timo Werner, Kai Havertz, Hakin Zyiech, Thiago Silva sau Ben Chilwell. Dacă în sezonul trecut a arătat bine, acum, cu noile achiziţii ar trebui să performeze. De la promovare, Brighton a pierdut 5 din cele 6 directe pe care le-a jucat contra lui Chelsea, de fiecare dată cu cel puţin 2 goluri primite „Peste 1,5 goluri Chelsea” are cota 1,59.

Biletul pe goluri din 14 septembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare