Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 15 august 2021. Câştigăm 1000 de euro din 6 meciuri

Biletul pe goluri din 15 august 2021. La final de săptămână, v-am pregătit un bilet ce se poate dovedi extrem de profitabil. Avem şase selecţii pentru voi, dar puteţi opta pentru mai puţine, lucru ce va scădea, evident, şi câştigul vostru. Facem un tur al Europei, pentru peste 1000 de lei câştig.

Din Franţa în Turcia şi înapoi în Belgia

Biletul pe goluri din 15 august 2021. În Franţa, Marseille – Bordeaux se joacă de la 21:45, în runda a doua. Gazdele au câştigat greu în etapa inaugurală, 3-2 la Montpellier, dar au plecat cu toate punctele. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Bordeaux, care a cedat 0-2 pe teren propriu contra lui Clermont. Iar şansa unei prime victorii nu se întrevede în vizita la Marseille, unde oaspeţii au pierdut mereu în ultimii ani. Ultimele două confruntări (2019 şi 2020) s-au terminat cu acelaşi scor, 3-1. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,83.

Biletul pe goluri din 15 august 2021. Adana Demirspor – Fenerbahce începe la 21:45, în etapa de debut a Superligii turce. Oaspeţii sunt una dintre cele mai mari echipe şi trag la titlu, în timp ca gazdele abia au promovat. Ne ferim să mizăm împotriva Adanei, pentru că de multe ori nou-promovatele reuşesc să obţin rezultate nesperate în prima rundă. Totuşi, cred că Fener va reuşi să înscrie. Probabil va lua cele trei puncte, dar ne temem puţin de o eventuală surpriză. „Peste 1,5 goluri Fenerbahce” are cota 1,90.

Biletul pe goluri din 15 august 2021. Zulte Waregem – Club Brugge, de la 22:00, e şansa campioanei Belgiei de a avea punctaj maxim în deplasare. Brugge a făcut paşi greşiti acasă, dar parcă joacă mai bine afară. Waregem n-a luat nici un punct lui Brugge din 2018, dar pe teren propriu a mai punctat. Iar forma oaspeţilor ne face să credem că vor reuşi şi acum. Directele, însă, sunt mereu spectaculoase şi se înscrie foarte mult. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,02.

Pariem în Croaţia şi Peninsula Iberică

Biletul pe goluri din 15 august 2021. De la 22:00, se întâlnesc Osijek şi Rijeka, în etapa a cincea din Croaţia. Niciuna dintre ele nu a pierdut până acum, dar oaspeţii au deja o restanţă. Sunt două formaţii de cupe europene, într-o formă bună. Rijeka se pregăteşte de play-off-ul Conference League, fază în care Osijek nu a mai ajuns, eliminată de ŢSKA Sofia. În campionat, gazdele au câştigat ultimele 5 dueluri directe de pe teren propriu, dar cel mai recent a fost în Cupă, iar Rijeka s-a impus cu 2-1. „Ambele marchează” are cota 1,91.

Biletul pe goluri din 15 august 2021. Santa Clara – Moreirense începe la 22:30, în etapa a doua din Portugalia. Gazdele au echipa mai bună, dovadă că s-au calificat în cupele europene. Acum, sunt în play-off-ul Conference League. Oaspeţii au ca obiectiv evitarea retrogradării, dar şi speranţe mici să ia ceva din acest meci. În precedentele patru vizite pe acest teren n-au înscris şi au plecat o singură dată neînvinşi, într-un amical. „Nu marchează ambele” are cota 1,83.

Biletul pe goluri din 15 august 2021. Terminăm în Spania, unde Sevilla primeşte vizita lui Rayo Vallecano, de la 23:15. Gazdele sunt echipă de top 4, cea mai bună în afara granzilor Real, Barcelona şi Atletico. Andaluzii s-au mişcat bine în pregătire, remize cu PSG şi AS Roma, aşa că un duel cu o nou promovată e la îndemână. Rayo şi-ar dori să limiteze scorul, dacă se poate. La ultimele două directe a pierdut în handicap, 0-5 şi 1-4. De altfel, în confruntările celor două s-a înscris mereu mult. Sunt 19 goluri în cele mai recente 4 întâlniri. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,10.

Biletul pe goluri din 15 august 2021

Biletul pe goluri din 15 august 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare