Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 15 iulie 2020. Triplăm banii cu două GG-uri

Biletul pe goluri din 15 iulie 2020. Pentru astăzi, am ales două partide din fotbalul latin, în care vedem goluri marcate de fiecare parte. Liderii din Italia şi Portugalia au parte de meciuri interesante în această seară.

Cele două vin după 4 partide de „ambele marchează” în Serie A

Biletul pe goluri din 15 iulie 2020. De la 22:45, Juventus merge în vizită la Sassuolo. Oaspeţii sunt liderul la zi şi se îndreaptă spre cel de-al nouălea titlu consecutiv. Sassuolo este o formaţie interesantă, aflată imediat sub locurile de cupe europene, dar fără speranţe de a se califica. Are 4 victorii la rând şi 7 meciuri consecutive cu goluri în ambele porţi. De partea cealaltă, Juve are doar 4 GG-uri la rând şi n-a câştigat de 2 etape. „Ambele marchează” are cota 1,55.

Derby în Portugalia

Biletul pe goluri din 15 iulie 2020. De la 23:30, se joacă FC Porto – Sporting, în antepenultima etapă din Portugalia. Gazdele sunt pe primul loc, cu 5 puncte avans şi un meci mai puţin decât Benfica. Au nevoie de 2 puncte în 3 meciuri pentru a fi campioni. Sporting e pe 3, cu 59 de puncte, doar 3 peste Braga. Poziţia actuală o trimite direct în grupele Europa League, în timp ce Braga merge în calificări. Sporting vine după 6 victorii şi 2 egaluri şi ar vrea toate cele 3 puncte cu Porto, pentru a-şi menţine avansul faţă de următoritoare, dar va fi greu. În primul rând trebui să înscrie, iar Porto are cea mai bună apărare. Şi cel mai bun atac. Ultimele 4 directe au fost GG. „Ambele marchează” are cota 1,87.

Biletul pe goluri din 15 iulie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii