Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 16 august 2020. Câştig de 675 de lei din doar două partide

Biletul pe goluri din 16 august 2020. Pentru astăzi am ales două partide din partea noastră de Europa. Avem meciuri din Bulgaria şi Croaţia şi credem că în niciunul dintre ele nu se vor marca prea multe goluri. Am ales două pronosticuri îndrăzneţe, dar o cotă totală de 6,76 ne poate răsplăti riscul asumat.

Doar 5 goluri în ultimele 5 directe

Biletul pe goluri din 16 august 2020. CSKA Sofia – Botev Plovdiv începe la 20:00 şi aduce faţă în faţă două echipe care au fost zgârcite cu golurile în partidele directe. În precedentele 5 astfel de meciuri, Botev nu a înscris niciodată, iar CSKA nu a punctat decât o singură dată de cel puţin două ori. În rest au fost trei rezultate de 1-0 şi un 0-0. „Niciuna dintre echipe nu marchează de cel puţin două ori” are cota 2,65.

Niciun GG în precedentele 5 întâlniri

Biletul pe goluri din 16 august 2020. De la 21:05, Dinamo Zagreb primeşte vizita Lokomotivei Zagreb, în prima etapă a noului sezon din Croaţia. Ultimele două directe dintre cele două s-au terminat cu scorul de 1-0, fiecare câştigând pe teren propriu. Anterior, Dinamo Zagreb se impusese, fără să primească gol, în alte 3 partide. Practic, în ultimele 5 întâlniri, niciodată nu au înscris ambele formaţii. „Nu marchează ambele şi sub 2,5 goluri” are cota 2,55.

Biletul pe goluri din 16 august 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate