Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 16 februarie 2021. Cotă 3,80 pentru acelaşi pronostic în două partide

Biletul pe goluri din 16 februarie 2021. Portugalia şi România sunt cele două ţări care ne dau astăzi posibilitatea unui câştig substanţial, o cotă totală de 3,80 pentru un pronostic de „ambele marchează” în două partide care se anunţă echilibrate.

FC Argeş şi Sepsi, două formaţii în formă

Biletul pe goluri din 16 februarie 2021. FC Argeş – Sepsi este un duel interesant între formaţiile de pe locurile 11 şi 5, în etapa 21, de la ora 19:00. Piteştenii nu au mai pierdut de când s-a schimbat conducerea, de la jumătatea lui decembrie (9 partide), iar, de partea cealaltă, Sepsi are o singură înfrângere în deplasare. Practic, sunt două echipe în formă, care cedează foarte greu. Ne aşteptăm la un meci echilibrat, cu şanse mari de remiză, cu goluri. „Ambele marchează” are cota 2,00.

Toate directele de la Tondela au fost GG, cu o singură excepţie

Biletul pe goluri din 16 februarie 2021. Tondela şi Maritimo se înfruntă de la 19:45, în runda 19. Înaintea meciului direct, cele două sunt vecine de clasament, locurile 13 şi 14, şi au rezultate nu foarte bune în ultimul timp. Maritimo a pierdut precedentele 4 etape, în timp ce gazdele au 3 înfrângeri în acelaşi interval. Toate partidele cu Tondela gazdă şi Maritimo oaspete au avut goluri de ambele părţi, cu excepţia celei din urmă cu un an. Pe 9 februarie 2020, se termina 0-0 în etapa 20 a campionatului precedent. „Ambele marchează” are cota 1,90.

Biletul pe goluri din 16 februarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare