Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 16 mai 2020. Din ce în ce mai multe meciuri!

schalke

Biletul pe goluri din 16 mai 2020. Din ce în ce mai multe meciuri! Am ales pentru astăzi două dueluri din Belarus și două din Germania. Ne așteptăm să vedem un spectacol total pe teren în weekend, așa că golurile trebuie să apară.

Biletul pe goluri din 16 mai 2020

  • Cel mai tare meci de pe bilet este Dortmund – Schalke 04, unde ne așteptăm să vedem minimum trei reușite în meci, la cota 1.64.
  • Tot din Germania este și duelul Fortuna Dusseldorf – SC Paderborn 07, unde ne așteptăm să vedem minimum trei reușite în meci, la cota 1.74.

Din ce în ce mai multe meciuri!

  • Ultimele două meciuri sunt din Belarus și le pun față în față pe Energetik BGU și Dinamo Brest, cota 1.75, cât și Shakhtyor Soligorsk și Slavia Mozyr.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii