Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 17 iulie 2020. Cotă 4,72 din două partide capitale

Biletul pe goluri din 17 iulie 2020. Cum multe campionate se apropie de final, luptele se ascut şi la vârful clasamentelor, dar şi în zona retrogradării. Orice eroare poate fi fatală, iar 3 puncte pot fi diferenţa între un obiectiv atins sau ratat complet. Am ales două partide interesante, din Premier League în Anglia şi Secunda din Spania. Ambele încep la 22:00.

Totul sau nimic la retrogradare în Premier League

Biletul pe goluri din 17 iulie 2020. West Ham – Watford, în etapa 36 din Premier League, e un meci capital pentru ambele formaţii. Amândouă au câte 34 de puncte şi se află imediat deasupra liniei de retrogradare, cu un avans de 3 puncte, iar ultimele 3 clasate au jucat deja. Oricine câştigă se distanţează la 6 puncte, cu 2 etape rămase de disputat şi avantaj la golaveraj. Practic, dacă una dintre ele câştigă, se salvează. Tocmai de aceea va fi un meci de totul sau nimic, în care fiecare va căuta victoria. „Ambele marchează” are cota 1,78.

Almeria poate promova direct

Biletul pe goluri din 17 iulie 2020. Ponferradina – Almeria, în penultima etapa de Secunda, aduce faţă în faţă o formaţie vrea să evite retrogradarea şi una care aleargă după promovare. Gazdele sunt pe 16, cu 2 puncte peste locurile de retrogradare, şi au 5 înfrângeri consecutive. Almeria e pe 3, cu un singur punct mai puţin decât Huesca. Poziţia secundă promovează direct în La Liga, iar Almeria va încerca să ajungă acolo în aceste ultime două etape. „Peste 1,5 goluri Almeria” are cota 2,65.

Biletul pe goluri din 17 iulie 2020

 

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii