Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 17 iulie 2021. Câştigăm 700 de lei din două pronosticuri identice

Biletul pe goluri din 17 iulie 2021 vine din prima ligă braziliană. Se joacă în etapa cu numărul 12 şi avem parte de meciuri interesante. Alegem două pronosticuri identice, uşor riscante, dar avem încredere. Şi, dacă ne dovedim inspiraţi, ne alegem cu peste 700 de lei.

Directele sunt generoase în goluri

Biletul pe goluri din 17 iulie 2021. Sao Paulo – Fortaleza, duelul echipelor de pe locurile 14 şi 4, începe la 23:00. Gazdele joacă mult mai bine acasă, unde au pierdut un singur meci din 5, în timp ce Fortaleza are dificultăţi afară, 5 puncte dintr-un total de 21. Asta înseamnă că meciul ar trebui să fie unul destul de echilibrat. Şi, cum ultimele 3 directe au avut minimum 4 goluri pe tabelă şi ambele formaţii au înscris, ne aşteptăm să vedem multe reuşite şi acum. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,80.

Un singur egal şi multe GG-uri

Biletul pe goluri din 17 iulie 2021. Ceara – Athletico Paranaense se joacă de la aceeaşi oră, 23:00. Gazdele sunt pe 11, 15 puncte, oaspeţii pe 4, 20 de puncte şi un meci mai puţin. Trei din ultimele patru partide ale Cearei pe teren propriu au fost GG şi acelaşi lucru se poate spune şi despre 3 din ultimele 4 ale lui Athletico afară. Iar din 5 meciuri pe teren propriu, gazdele au remizat unul singur, în timp ce oaspeţii nu au înregistrat niciun rezultate de egalitate în deplasare. Aşadar, dacă nu se termină egal şi înscriu ambele, e nevoie de minimum 3 goluri. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,55.

Biletul pe goluri din 17 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate