Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 18 august 2021. Ei marchează, noi încasăm peste 3000 de lei

Biletul pe goluri din 18 august 2021. Astăzi, vă propunem un bilet cu şapte selecţii, trei româneşti şi patru de „afară”, pentru un câştig de peste 3000 de lei, la doar 100 investiţi. Mizăm mult pe GG sau 3+, dar avem şi un pronostic de „nu marchează” şi un 4+.

Trei meciuri româneşti, cu goluri sau fără

Biletul pe goluri din 18 august 2021. Mai întâi, am selectat trei partide româneşti. În Cupă, avem Progresul Spartac – Steaua, pentru care am ales „peste 2,5 goluri” la cotă 1,45, căci ambele formaţii au arătat apetit ofensiv. De asemenea, Dacia Unirea Brăila are misiune uşoară la Chişcani, contra unei echipe căreia i-a marcat de minim şase ori pe meci în sezonul precedent. De aceea, „peste 3,5 goluri” la cotă 1,60 e o alegere normală. Mai pariem la Petrolul – Csikszereda, în Liga 2, unde aşteptăm un meci închis, cu goluri puţine, poate chiar un 0-0. „Nu marchează ambele” are cota 1,75.

De est la vest, din Ucraina până în Danemarca

Biletul pe goluri din 18 august 2021. În afara României, avem patru meciuri din toată Europa. De la est la vest, am ales „minim 3 goluri” (cotă 1,53) în Ingulets – Dinamo Kiev, meci din etapa a patra între campioană şi ultima clasată. Avem şi două GG-uri în ligile inferioare din Germania şi Franţa. Osnabruck – Duisburg, în liga a treia, are „ambele marchează” la cotă 1,62, iar Rouen – Bastia la 1,85. Terminăm biletul cu Helsingor – Koge, meci de Cupă între două divizionare secunde din Danemarca. Cele două dau jocuri cu multe goluri şi aşteptăm acelaşi lucru şi în această seară. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,65.

Biletul pe goluri din 18 august 2021

Biletul pe goluri din 18 august 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Bilete câștigătoare