Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 18 ianuarie 2021. Câştig de 260 de lei din Brazilia

Biletul pe goluri din 18 ianuarie 2021 vine din campionatul brazilian. Palmeiras – Corinthians se joacă de la miezul nopţii, iar o oră mai târziu începe şi Goias – Flamengo. În ciuda reputaţiei de fotbal spectaculos, Brazilia oferă, de obicei, meciuri cu destul de puţine goluri în ultima perioadă.

Istoria spune că se marchează, dar nu mai mult de două goluri

Biletul pe goluri din 18 ianuarie 2021. Palmeiras – Corinthians este un duel între echipele de pe locurile 6 şi 9. Şase puncte le despart pe cele două, care se află în formă destul de bună. Palmeiras nu a mai pierdut pe teren propriu de 6 etape, iar în cinci dintre ele nu a primit gol. De partea cealaltă, Corinthians are tot şase meciuri fără înfrângere, dar în deplasare. Dintre acestea, doar unul a avut 3 goluri pe tabelă, celelalte fiind sărace în goluri. În directe, cel mai recent joc cu minimum trei goluri a fost în noiembrie 2017, iar de atunci, 11 dintre cele 12 partide disputate au avut unu sau două reuşite în 90 de minute. „Total goluri 1-2” are cota 1,65.

Flamengo e favorită

Biletul pe goluri din 18 ianuarie 2021. Goias – Flamengo este un duel dezechilibrat la prima vedere. Goias e antepenultima, Flamengo, pe 5. Totuşi, în cele mai recente 5 runde, ambele formaţii au câte două victorii, două eşecuri şi câte o remiză. Flamengo e una dintre cele mai bune echipe în deplasări, 24 de puncte în 13 jocuri, şi porneşte favorită şi în acest meci, dar Goias nu ia uşor goluri acasă. „Total goluri 1-3” are cota 1,57.

Biletul pe goluri din 18 ianuarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii