Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 18 iunie 2020. Profit însemnat cu două ponturi de încredere

Biletul pe goluri din 18 iunie 2020. Încercăm să facem profit însemnat cu două ponturi de încredere. Pariem pe cele două meciuri de astăzi din Bundesliga 2, Holstein Kiel – Dynamo Dresden și Arminia Bielefeld – SV Darmstadt 98. 

Biletul pe goluri din 18 iunie 2020

Primul meci de pe biletul pe goluri din 18 iunie 2020 este cel dintre Kiel și Dynamo Dresden. Gazdele sunt scăpate de retogradare cu trei etape înainte de final. Se află pe locul 12 și au șase puncte peste locul de baraj. De partea cealaltă, oaspeții ocupă ultimul loc și mai au șanse doar teoretice de a se salva. Au trei meciuri și șase puncte mai puține decât cei de la Nurnberg, ocupații primului loc care se salvează.

Profit însemnat cu două ponturi de încredere

Ultimul meci le pune față în față pe Arminia Bielefeld și Darmstadt. Gazdele au promovat deja în Bundesliga. Se află pe primul loc și au șase puncte avans față de poziția a doua și șapte de locul trei. De partea cealaltă, oaspeții nu mai au nicio șansă la promovare și ne așteptăm să fie deja „în vacanță” la ora partidei.

Biletul pe goluri din 18 iunie 2020. Profit însemnat cu două ponturi de încredere

Biletul pe goluri din 18 iunie 2020. Profit însemnat cu două ponturi de încredere

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii