Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 18 martie 2020. Cotă 6,70 din 5 meciuri

Biletul pe goluri din 18 martie 2020. Pandemia de coronavirus a închis cele mai multe campionate din lume, însă câteva încă își mai dispută meciurile și sunt singurele pe care se mai poate paria. Ți-am pregătit o cotă de 6,70 din cinci meciuri.

Biletul pe goluri din 18 martie 2020

  • Două dintre partide sunt din Singapore, un campionat recunoscut pentru spectacolul pe goluri. Brunei Dpmm FC o întâlnește pe Young Lions, un duel între locurile 3 și 4. În ultima întâlnire dintre cele două formații s-au marcat 7 goluri. Mizăm cât de cât la singuranță și mergem pe peste 2,5 goluri.
  • Tot de la 13:45, Tampines Rovers FC  și Lion City Sailors dispută al doilea meci al zilei. Gazdele se află pe locul 1, cu șase puncte, în timp ce oaspeții sunt pe locul șapte și au doar un punct. Pronosticul nostru este tot peste 2,5 goluri.

Biletul pe goluri din 18 martie 2020

  • Celelalte trei meciuri sunt din Australia, un alt campionat recunoscut pentru numărul mare de goluri pe care echipele le marchează. Mizăm GG la St. George Willawong – Logan Lighting, Virginia United – Mitchelton și Maccabi SC – North Perth United.
  • Primele două dueluri încep la 11:30, în timp ce ultimul se joacă de la ora 13:00, ora României.
Biletul pe goluri din 18 martie 2020

Biletul pe goluri din 18 martie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii