Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 18 noiembrie 2020. Triplăm banii în Cupa Braziliei

Biletul pe goluri din 18 noiembrie 2020 vine tocmai din America de Sud. De la 02:30, ora României, în Cupa Braziliei, se joacă retururile a două dintre sferturile de finală. America primeşte vizita lui Internacional, iar Flamengo se deplasează la Sao Paulo. Gazdele de acum au prima şansă la calificarea în semifinale, după victoriile din tur.

America are un parcurs excelent în Cupă

Biletul pe goluri din 18 noiembrie 2020. America MG – Internacional este un duel între două formaţii aflate în ligi diferite. America e pe 3 în Serie B, dar în Cupă se descurcă de minune. Le-a eliminat deja pe Ponte Preta (2-2 în deplasare şi 3-1 acasă) şi Corinthians (1-0 în deplasare şi 1-1 acasă) şi a reuşit să câştige pe terenul lui Internacional cu 1-0. Oaspeţii sunt pe 2 în Serie A şi una dintre echipele cu pretenţii. Chiar dacă au pierdut în tur, au şansa să întoarcă rezultatul în deplasare, dar au rimit gol în ultimele 8 partide, în toate competiţiile. „Ambele marchează” are cota 1,94.

2-0 pentru Sao Paulo, în partidele directe din această lună

Biletul pe goluri din 18 noiembrie 2020. Sao Paulo – Flamengo este o confruntare mult mai echilibrată. Cele două sunt vecine de clasament în Serie A, locurile 3 şi 4, la egalitate de puncte, dar Sao Paulo are mai puţine meciuri disputate. Gazdele sunt în formă, au cinci victorii consecutive în toate competiţiile, dar au primit gol în fiecare din ultimele 8 partide disputate. De partea cealaltă, Flamengo e într-o uşoară criză, cu trei meciuri fără victorie. Pe Sao Paulo a înfruntat-o de două ori în cursul acestei luni, pierzând de fiecare dată, dar reuşind să marcheze. Dacă vrea să spere la semifinale, Flamengo are nevoie să înscrie. „Ambele marchează” are cota 1,50.

Biletul pe goluri din 18 noiembrie 2020

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii