Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 19 august 2021. Spectacolul din Europa League și Conference League ne poate aduce 2.300 de lei

Biletul pe goluri din 19 august 2021. Spectacolul din Europa League și Conferene League ne poate aduce 2.300 de lei! Am ales cele mai interesante șase partide de astăzi, în care sunt șanse foarte mari să se înscrie multe goluri.

Spectacolul din Europa League și Conferene League ne poate aduce 2.300 de lei

Primul meci de pe acest bilet este Rangers – Alashkert FC, unde vă recomand peste 2,5 goluri pentru că ambele au arătat un apetit ofensiv foarte mare. La următoare partidă mizez pe faptul că Fenerbahce este mult mai valoroasă decât HJK Helsinki, fotbalul din Finlanda nu se poate compara niciodată cu cel din Turcia, drept pentru care mă aștept să gazdele să câștige la scor. La Trabzonspor – AS Roma, meciul vedetă din play-off Europa League, mă aștept la spectacol total, ambele echipe au demonstrat în pre-sezon că știu să marcheze mult.

Biletul cu Premier League din 26 iulie 2020. Final de sezon profitabil

Anderlecht – Vitesse este un alt meci în care mizez pe goluri din partea ambelor echipe, este știut faptul că fotbalul belgian și cel olandez sunt printre cele mai spectaculoase din Europa. La FC Basel – Hammarby IF merg pe pronosticul peste 2,5 goluri, iar motivul principal este că mă aștept ca suedezii să marcheze în această seară, chiar dacă nu sunt favoriți. Ultimul duel de pe acest bilet este cel în care Tottenham o întâlnește pe FC Pacos Ferreira, partidă în care cei de la Spurs ar trebui să defileze, au demonstrat în derby-ul cu City pe care l-au câștigat ce echipă puternică au anul acesta, chiar și fără Kane.

Biletul pe goluri din 19 august 2021. Spectacolul din Europa League și Conferene League ne poate aduce 2.300 de lei

Biletul pe goluri din 19 august 2021. Spectacolul din Europa League și Conferene League ne poate aduce 2.300 de lei

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate