Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 19 decembrie 2020. Profit de 150 de lei din două partide

Biletul pe goluri din 19 decembrie 2020. Pentru astăzi, am ales pentru voi două partide care promit reuşite de ambele părţi. Mergem în Germania pentru derby-ul dintre Bayer Leverkusen şi Bayern Munchen, de la 19:30, dar şi în Spania, pentru un duel între Levante şi Real Sociedad, de la aceeaşi oră.

Bayern a câştigat ultimele două vizite cu 4-2

Biletul pe goluri din 19 decembrie 2020. Leverkusen – Bayern este disputa dintre primele două clasate din Bundesliga, cu gazdele pe primul loc, fără înfrângere în primele 12 etape. Bavarezii sunt la un singur punct în spatele rivalei, iar în cazul unui succes în această a 13-a rundă vor trece la şefia clasamentului. Va fi un duel între defensiva gazdelor şi ofensiva oaspeţilor. Leverkusen a încasat 10 goluri, doar Leipzig cu 9 stă mai bine. Nici în atac nu stă chiar rău, cu 27 de reuşite în 12 partide. De partea cealaltă, Bayern are cel mai eficient atac. Cu un Lewandowski proaspăt încoronat cel mai bun din Europa nici nu se putea altfel. De 37 de ori au înscris bavarezi, primind 18 goluri. Ultimul meci direct sărac în goluri a fost în aprilie 2017, un 0-0 chiar pe acest teren. De atunci, cele două s-au înfruntat de 8 ori şi de fiecare dată au marcat amândouă şi s-a trecut de borna de 4 goluri în 7 cazuri. Cele mai recente două vizite ale lui Bayern pe acest teren s-au terminat cu victorii cu scorul de 4-2. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,50.

În ultimii doi ani, au marcat amândouă

Biletul pe goluri din 19 decembrie 2020. Levante – Real Sociedad este un meci între o echipă aflată în zona retrogradării şi una care a condus La Liga până de curând. Totuşi, multele accidentări din tabăra lui Sociedad s-au resimţit, iar oaspeţii de azi au o singură victorie, trei remize şi un eşec în ultimele 5 etape. Aceleaşi rezultate le-a înregistrat şi Levante în intervalul precizat. Mai mult, dacă Sociedad nu a mai câştigat de 4 runde, Levante vine după două rezultate bune, un 3-0 cu Getafe şi o înfrângere la limită, 0-1 cu Barcelona. Cele mai recente patru confruntări directe au adus dus puncte în mod egal în ambele tabere. Au fost două remize de 1-1, câte una pe terenul fiecăreia dintre adversare, plus câte o victorie în deplasare pentru ambele. Sociedad s-a impus cu 3-1 la Levante în 2018, iar „liliecii” s-au răzbunat, în 2019, cu 2-1 pe terenul bascilor. „Ambele marchează” are cota 1,70.

Biletul pe goluri din 19 decembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii