Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 19 februarie 2021. Tichetul de ieri de cotă 7,10 – câștigător, azi încercăm un nou combo „verde”

Biletul pe goluri din 19 februarie 2021. Tichetul de ieri de cotă 7,10 – câștigător, azi încercăm un nou combo „verde”. Acesta este compus din două meciuri, Stade Brest – Lyon și Arminia Bielefeld – VfL Wolfsburg. 

Biletul pe goluri din 19 februarie 2021

  • Stade Brest – Lyon este primul meci de pe biletul pe goluri de astăzi, 19 februarie. Gazdele trec printr-o perioadă foarte bună și au pierdut o singură dată în ultimele cinci meciuri, marcând de opt ori. Oaspeții au pierdut surprinzător în ultima rundă cu Montpellier, după cinci partide pe care le câștigaseră la rând. Având în vedere situațiile celor două echipe, vă recomand peste 2,5 goluri.

Tichetul de ieri de cotă 7,10 – câștigător, azi încercăm un nou combo „verde”

  • Arminia Bielefeld – VfL Wolfsburg este cel de-al doilea duel de pe acest combo, care sperăm să fie din nou „verde”. Diferența dintre cele două echipe este extrem de vizibilă în clasament, oaspeții au 21 de puncte în plus. De aceea mă aștept la un meci pe care aceștia să-l câștige, dar nu fără să primească gol. Bielefeld a arătat în confruntearea cu Bayern, scor 3-3, că știe să marcheze.
Biletul pe goluri din 19 februarie 2021. Tichetul de ieri de cotă 7,10 - câștigător, azi încercăm un nou combo "verde"

Biletul pe goluri din 19 februarie 2021. Tichetul de ieri de cotă 7,10 – câștigător, azi încercăm un nou combo „verde”

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Bilete câștigătoare