Urmareste-ne

Archive

Biletul pe goluri din 19 iulie 2020. Trei ponturi pentru un câştig substanţial

Biletul pe goluri din 19 iulie 2020. Trei ponturi pentru un câştig substanţial. Meciurile sunt din Norvegia, unde pariem pe Rosenborg – Sandefjord Fotball, Stromsgodset – Molde şi Kristiansund – Valerenga.

Biletul pe goluri din 19 iulie 2020

  • Cota cea mai mare de pe biletul pe goluri din 19 iulie 2020 vine de la meciul Kristiansund – Valerenga, unde avem pariul ambele marchează.
  • Al doilea duel le pune faţă în faţă pe Rosenborg şi Sandefjord Fotball, unde mizăm peste 2,5 goluri. Oaspeţii au una dintre cele mai slabe apărării şi ne aşteptăm să se vadă asta şi la acest meci.

Trei ponturi pentru un câştig substanţial

  • Am ajuns şi la cota cea mai mică de pe biletul pe goluri, care vine de la partida dintre Stromsgodset şi Molde. Pariul nostru pentru acest duel este tot peste 2,5 goluri.
  • Cele trei ponturi de pe biletul pe goluri din 19 iulie 2020 au o cota 3,41 şi un potenţial câştig substanţial.
Biletul pe goluri din 19 iulie 2020. Trei ponturi pentru un câştig substanţial

Biletul pe goluri din 19 iulie 2020. Trei ponturi pentru un câştig substanţial

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii